Marianne Hartmann | Referencer
381
page-template-default,page,page-id-381,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

“Jeg har aldrig tidligere fået en clairvoyance og havde ingen særlige forventninger, da jeg den 22.12. mødtes med Marianne på Skype og bad om hjælp til min arbejdssituation.
Fra første øjeblik følte jeg mig i gode og trygge hænder, og Marianne satte hurtigt ord på det, jeg igennem længere tid havde kunne mærke.
Meget præcist stillede hun skarpt på mine kompetencer og det næste naturlige skridt i min karriere. Samme dag så jeg stillingsopslaget til mit ønskejob, søgte det, og fik stillingen den 19.1.
Jeg er ganske overbevidst om, at Marianne hjalp mig til at kunne træffe nogle væsentlige beslutninger i hele jobskifte-processen, og da jeg senere kontaktede hende for at fortælle om udfaldet af vores session, kunne hun også ’se’, hvilken organisation, jeg havde fået ansættelse i.
Det har faktisk været en ganske ’mind-blowing’ oplevelse at lære Marianne at kende som clairvoyant. Hun er virkelig dygtig og jeg anbefaler hende varmt til alle, der sidder lidt fast et sted i deres liv.”

– Anni Brejnholt

“Marianne har en fantastisk skøn og meget kærlig energi. Hun formidler budskaberne meget præcist og med stor klarhed. Jeg var i tvivl om i hvilken retning mit nye kommende jobvalg skulle være, men her kom Marianne med meget klare bud på, hvad jobbet kunne indeholde, og guidede mig i en ny retning. Budskaberne, der kom på de andre livsområder, gav også meget mening.
Min Skype session har virkelig givet mig fornyet energi og ro, samt retning på flere livsområder.
Jeg anbefaler Marianne på det varmeste, til andre der ønsker klarhed og retning i alle livets områder.”
– Britt

“Tak for healing af min arm og mit brækkede håndled. De sidste 12 dage med metal og skruer. Fra smerteland til at jeg i går begyndte at føle mig som menneske igen siden den første healing hos dig for 5 dage siden – det er jeg så vildt taknemmelig for. Hvad du kan manifetere er fantastisk. Nu kan jeg genkende min arm. Trække vejret. Og mærke mig selv. Af hjertet tak! I bow to you.”
– Vibeke

aa
aa